Home > Diverse > Victoria Beckham va crea designul pentru interiorul noului model Range Rover

Victoria Beckham va crea designul pentru interiorul noului model Range Rover

Victoria Beckham a fost invitată să realizeze designul interior al noului model Evoque lansat de producătorul de automobile Range Rover, informează contactmusic.com.

Fosta membră a formaţiei Spice Girls, Victoria Beckham, a dezvăluit această informaţie cu ocazia unei petreceri organizate, joi, la Londra, de compania Land Rover, care a sărbătorit 40 de ani de existenţă pe piaţă a modelului Range Rover.

Victoria Beckham s-a declarat încântată de această provocare profesională.

“Sunt deosebit de încântată de colaborarea cu Range Rover. Îmi plac provocările şi mă simt pregătită pentru aceasta, deşi nu ştiu deocamdată de unde voi începe. Mi s-a oferit o oportunitate extraordinară şi sunt foarte încântată”, a declarat fosta cântăreaţă.

După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria s-a căsătorit cu fotbalistul David Beckham, a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi mai multe linii de haine. Recent, Victoria Beckham a anunţat că şi-a împrumutat vocea unei sirene în serialul de desene animate “SpongeBob Squarepants”.

sorin Diverse , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.