Home > Frizuri > Tunsori pentru parul scurt

Tunsori pentru parul scurt

August 31st, 2010

Un par tuns scurt da senzatia de incredere, are un farmec si un stil aparte. Un studiu arata ca oamenii percep femeile care au parul scurt ca fiind increzatoare in fortele proprii si foarte extrovertite. Parul scurt e sexi si subliniaza feminitatea. Parul pare a fi mai dens si mai stralucitor. Este usor de intretinut si subliniaza tineretea. Parul scurt trebuie ajustat la 4-6 saptamani pentru ca el sa arate cel mai bine. A avea parul scurt inseamna ca ai o grija in minus, nu mai trebuie sa te lupti cu el. Parul scurt se usuca mai repede si are mai putine varfuri despicate.

Este foarte important sa luam in calcul si forma fetei cand ne alegem o noua tunsoare pentru parul scurt. O fata ovala sau cu forma de inima este mai potrivita pentru parul scurt. Fetele rotunde sau care s-ar incadra intr-un patrat au nevoie de fire mai lungi in spate sau de suvite de par mai lungi in jurul fetei. Daca ai trasaturi mignone, atunci ti se potriveste parul scurt. O fata cu gura mica si nas mic arata foarte bine cu parul scurt.

Comoditatea pe care ti-o ofera parul tuns scurt este unul dintre principalele motive pentru care acest gen de tunsoare este atat de popular in randul femeilor, in special al celor care lucreaza. Dar comoditatea nu este totusi singurul motiv pentru care parul tuns scurt este atat de popular. 

In afara de usurinta intretinerii, tunsorile pentru parul scurt, realizate bineinteles corect, pot ajuta la crearea unui look glamour, chic  de neegalat de catre parul mai lung. Tunsorile scurte par mai indraznete si pot fi aranjate in diverse moduri, in functie de ocazie.

De asemenea, acest stil de tunsoare poate sa te intinereasca si este foarte popular printre vedete, dupa cum probabil ai si observat.

sorin Frizuri , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.