Home > Diverse > Tocurile inalte imbunatatesc viata sexuala a femeilor

Tocurile inalte imbunatatesc viata sexuala a femeilor

August 5th, 2010

Daca nu crezi ca ar putea exista vreo legatura intre tocurile inalte si viata sexuala, ei bine, afla ca exista! Mersul pe tocuri iti lucreaza muschii vaginali, intocmai ca si exercitiile Kegel, conform intimatemedicine.com!

Maria Cerruto, un urolog din Italia, a studiat indelung modul in care tocurile inalte afecteaza viata sexuala a femeilor. Ea a urmarit indeaproape 66 de femei mai tinere de 60 de ani, care obisnuiau sa poarte tocuri de peste 5 cm.

Se pare ca tocurile de acest gen imbunatatesc functiile muschilor din zona pelviana, care sunt responsabili de senzatiile si placerea resimtite de femei in timpul actului sexual. Cu cat sunt mai fermi acestia, cu atat vezica urinara, intestinele si uterul functioneaza mai bine!

Pentru femeile interesate de acest aspect al corpului lor si care nu reusesc sa puna in practica exercitiile Kegel, mersul pe tocuri este solutia perfecta!

Nu vrem sa ne imaginam ce viata sexuala trepidanta are Victoria Beckham! Pacat de picioarele ei deformate de monturile vanate de toti paparazzii!

sorin Diverse , , ,

  1. Valentina
    | #1

    Foarte interesant… nu stiam asta

  1. No trackbacks yet.