Home > Diverse > S-a inventat parfumul dragostei. Cum poţi deveni irezistibil

S-a inventat parfumul dragostei. Cum poţi deveni irezistibil

June 12th, 2010

PARFUM. Anumite substanţe chimice, numite feromoni, stimulează zona limbică a creierului trimiţând semnale care fac ca sentimentele şi senzaţiile noastre sexuale să se dezvolte.

Majoritatea oamenilor se gândesc la poţiunea dragostei ca la un lucru greu de obţinut, dar cercetătorul Virgil Amend a găsit formula potrivită pentru un astfel de elixir. Potrivit specialistului, produsul are un efect garantat de atracţie asupra partenerului, relatează site-ul howlifeworks.

După ce parfumul a trecut toate testele de laborator, un experiment recent a consolidat faptul că acestă poţiune are efect garantat şi asupra oamenilor. Astfel, specialistul a folosit mai multe perechi de gemeni identici, care au fost puşi să se întâlnească cu mai multe persoane. Unul dintre gemeni folosea parfumul, iar celălalt nu. După întâlnirea cu gemenii, voluntarii au fost rugaţi să îl identifice pe cel mai atractiv şi să explice alegerea făcută. Astfel, cel care a folosit elixirul a fost identificat ca o persoană irezistibilă, dar motivele erau greu de explicat din partea voluntarilor. Aceştia şi-au motivat alegerea spunând că îl aveau pe “vino-ncoa”, deşi trăsăturile fizice erau identice.

Parfumul acţionează asupra creierului

Specialistul Amend spune că substanţele din acest parfum acţionează asupra creierului, mai exact ingredientele pe care le conţine transmit mesaje către zona limbică a creierului, zonă responsabilă pentru emoţiile şi atracţia sexuală pe care organismul uman le simte. În plus, şi nasul are un rol esenţial în detectarea acestui elixir. Funcţia acestuia este de a detecta substanţele chimice, denumite feromoni, şi de a stimula zona limbică a creierului, trimiţând semnale care fac ca sentimentele şi senzaţiile sexuale să se dezvolte.

Oamenii produc în mod natural feromoni proprii. Ei îi spală însă sau îi acoperă cu diferite produse de curăţare sau antiperspirante. Înţelegerea capacităţii umane de a simţi aceşti fermoni şi descoperirea modului în care aceştia transmit anumite semnale la creier ne-au ajutat în dezvoltarea acestui produs, care conţine trei dintre cei mai puternici feromoni, şi care are rolul de a stimula organul vomeronazal al persoanei de sex opus“, spune dr. Amend. Specialistul a inventat formule atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Preţul parfumului este de 40 de dolari. Produsul poate fi comandat online de pe siteul producătorului, Pheromone Advantage. Ca o curiozitate, producătorul promite returnarea banilor în cazul în care cineva este nemulţumit de produs, în termen de 90 de zile de la achiziţionare, chiar şi în cazul în care clientul a consumat flaconul.

sorin Diverse , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.