Home > Moda > Pregatiri pentru vacanta

Pregatiri pentru vacanta

După ce am răscolit şifonierul pentru a scoate hainele de vară, acum este cazul să ne facem şi un mic inventar a ceea ce vom lua cu noi la mare, la soare, la ştrand, în sfârşit, pe unde credem fiecare că ne vom putea petrece vacanţa la care visăm de un an!

Da, dar la plajă arde soarele, acest „inamic” despre care ne tot vorbesc medicii dermatologi de prin ‘85 încoace. Drept pentru care bagajul de vacanţă, dar şi raftul cu cosmeticale, trebuie să conţină neapărat şi produse de îngrijire cu factor de protecţie solară. Şi, între noi fie vorba, specialiştii ne recomandă, în ceea ce priveşte cremele de faţă, ca acestea să fie cu factor de protecţie solară chiar şi în timpul iernii! 

În ceea ce priveşte costumele de baie, modificări majore nu se înregistrează în acest sezon. Culorile sunt în general vii, deopotrivă uniuri, dar şi imprimeuri, accesorizările cuprind nasturi, funde, bentiţe asortate coloristic, combinaţii diverse de materiale sau încreţiri ale acestora, decupaje savante la costumul dintr-o singură piesă. De remarcat, spre supărarea unora, că a cam dispărut slipul tanga din peisaj. Costumele de baie revin la dimensiuni normale, să spunem, iar ochelarii de soare aproape că ne acoperă toată faţa.

sorin Moda , , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.