Home > Barbati > Portofelul la barbati

Portofelul la barbati

August 17th, 2010

Portofelul ne ajută să fim mai ordonați și organizați în ceea ce facem chiar dacă pare o banalitate. Imaginează-ți cum ar fi să ai bacnote șifonate, carduri și cărți de vizită prin toate buzunarele.

Acesta poate avea diverse buzunare pe dimensiuni diferite. Aici pot încăpea bacnotele frumos aranjate de preferat în ordinea descrescătoare a valorii de la cele mari la cele mici pentru a te putea mișca mai repede atunci când achiți.

Profită de buzunarele extra care vin la portofel și nu-ți așeza cardurile unul peste altul pentru a nu intra în panică în momentul în care nu este la vedere. Cardurile trebuie păstrate în portofel deoarece ele sunt expuse deteriorări dacă sunt ținute în buzunar. Dacă este un portofel generos poți așeza câteva cărți de vizită care îți sunt importante.

Te poți bucura de prezența acestuia dacă toate lucrurile sunt bine așezate în porttofel fără a te incomoda. De obicei, portofelul, se poartă în interiorul buzunarului de la haină.

Dacă te-ai atașat de un portofel care este deja învechit, chiar dacă este greu înlocuiește-l cu unul nou. Portofele confecționate din piele sunt cele mai rezistente în timp, iar dacă te plictisești de anumite lucruri, ai putea chiar să-ți achiziționezi portofele din piele ecologică pe care le poți schimba des deoarece nu sunt foarte rezistente.

Celebrele modele de portofeluri sunt cele clasice cât mai simple, utile și de nuațe neutre. Rolul portofelului nu este de a ieși în evidență ci de a profita de utilitatea lui.

În prezent au apărut diverse tipuri moderne de portofeluri. Ai posibilitatea să le asortezi în funcție de accesorii, vestimentație chiar și sezon.

via

sorin Barbati , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.