Home > Diverse > Parfumuri: Top 5 parfumuri sexy

Parfumuri: Top 5 parfumuri sexy

August 10th, 2010

Vrei sa-l atragi cu o aroma care nu da niciodata gres? Atunci opteaza pentru unul dintre parfumurile din lista celor mai sexy parfumuri create vreodata. Aceasta a fost intocmita de Luca Turin si Tania Sanchez, autorii cartii “Parfumurile: ghidul de la A la Z”.

1. Chinatown de la Bond No. 9 New York: miroase condimentat. “Daca parfumul Opium este ca o invitatie olfactiva care ar echivala cu “Vino si ia-ma”, Chinatown transmite acelasi lucru, dar e ca o soapta discreta” spun Luca Turin si Tania Sanchez.

2. Insolence apa de parfum de la Guerlain: miroase a tuberoze ” Este unul dintre parfumurile care reuseste cu succes sa atraga atentia, sa declanseze flirtul si sa miroasa extraordinar si in dimineata de dupa” sustin Luca Turin si Tania Sanchez.

3. Bulgari Black de la Bulgari: miroase a cauciuc si piele. “Cu o astfel de combinatie, nici nu e greu sa-ti imaginezi ce va urma” sunt de parere autorii cartii.

4. Rue Cambon de la Chanel: este o combinatie de mosc, paciuli si bergamota. “Se potriveste perfect blondelor inaccesibile, incarnate perfect de Grace Kelly”  sustin autorii cartii. 

5. Secretions Magnifique de la Etat libre d’ Orange: miroase precum o explozie florala “Acest parfum care miroase precum J’Adore pe care il poarta o femeie la ciclu este atat de sexy incat nimeni n-ar trebui sa-l poarte. Asta pentru ca s-ar putea sa te trezesti cu o coada de barbati dupa tine” spun autorii cartii. 

Citeste si: Parfumuri: Top 5 parfumuri sexy pentru vara 2010

Sursa

sorin Diverse , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.