Home > Barbati > Pantaloni de vara pentru barbati

Pantaloni de vara pentru barbati

August 6th, 2010

In sezonul călduros tindem să ne achiziționăm vestimentații de culori cât mai deschise, din texturi mai subțiri și plăcute pielii. Deși unul dintre articolele vestimentare respinse de către unii este chiar pantalonul alb, acesta este recomandat pentru o ținută șic și cu stil.

Pantalonii albi dau un tonus de rafinament și eleganță cu posibilitatea de a fi combinați la diverse ținute. Chiar dacă acești pantaloni au multe calități, ei nu sunt pentru oricine. Trebuie sa ai atitudine când îi porți, și siguranță.

Materialul acestora trebuie să fie din bumbac, in și denim subțire. Aici nu-și au locul pantaloni sport sau trei sferturi deoarece nu au stil.

Chiar dacă albul te scoate în evidență, asortat cu elemente nepotrivite pot strica întreaga ținuta.Ei nu sunt adecvați tinutelor business, formale și business – casual. Contrastează-i cu un tricou polo și o pereche de loaferși. La alegere poți lua peste un sacou bleumarin.

Încălțămintea adecvată care merge cu pantalonii albi este cea de vară. Aceștia sunt pantofii de iaht, loaferșii, mocasinii și tenișii. Încălțămintea albă menținea continuite acestei ținutei. Se va lua în considerare textura pantofilor. Adică la o pereche de pantaloni albi nu porți purta o pereche de pantofi cu imprimeu brogue.

Nu orice curea este potrivită la o asemenea ținută. Renunță la curele clasice de piele și optează pentru cele din pânză sau împletite.

În privința șosetelor îți recomand să le alegi pe cele joase și închise la culoare. Chiar dacă regula zice că acestea se aleg în funcție de culoarea pantofului sau al pantalonului, albul nu are ce căuta în acestă situație. Cel mai simplu este să nu porți șosete deloc.

Pantalonul având o textură subțire, șansele sunt mari ca lenjeria intimă să fie vizibilă dacă este de o culoare închisă ceea ce este neplăcut. În conluzie alege o lenjerie de culoare mai deschisă sau chiar albă.

Pantaloni pot fi personalizați prin rularea lor care te va duce cu gândul la plajă și vei scoate în evidență glezna.

Sursa

sorin Barbati ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.