Home > Diverse > NOOKA: ceasurile viitorului. Colecţia Vară 2009

NOOKA: ceasurile viitorului. Colecţia Vară 2009

June 23rd, 2009


Nooka reprezintă aparent, un model ciudat de ceasuri pentru că ele au puncte sau linii care se aprind cîte una pentru fiecare oră sau minut. De obicei, orele sunt reprezentate prin puncte iar minutele şi secundele prin linii. Pînă să-ţi dai seama că este 9.30 se va face ora 9.40!


Cel puţin, asta pînă te obişnuieşti cu noul stil de ceas. Cel care a avut această idee este Mathew Waldman. În timp ce se stătea intr-o cameră de hotel , creatorul a realizat că erau folosite doar căteva modalităţi pentru afişarea orei. Aşa că Mathew a întocmit cîteva schiţe pe un şerveţel şi aşa a luat naştere un nou brand de succes.


Vă prezentăm noua colecţie din New York a brandului Nooka care produce unele din cele mai fiţoase ceasuri din lume. Aceasta nouă serie se prezintă ca fiind foarte îndrăzneaţă şi se axează pe patru tipuri de ceasuri, fiecare in parte caracterizîndu-se printr-un stil simplistic dat de o formă geometrică şi anume triunghiul. Trei din cele patru modele de ceasuri insistă pe o carcasă foarte uşoară din aluminiu căreia îi este asociată o curea din poliuretan, ceea ce-i oferă un stil sport, spre deosebire de cel din urmă, clasic, care este confecţionat din oţel iar cureaua este din piele. Modelul clasic se bazează pe culoarea negru însă, pentru a fi şi pe placul tuturor, designerii s-au gîndit să-l producă şi pe culoarea alb.


cipprianno Diverse ,

  1. parazi_two
    | #1

    la ce pret sunt ceasurile si de unde se pot cumpara

  1. No trackbacks yet.