Home > Moda > MODĂ. Tendinţe propuse de designeri pentru 2010

MODĂ. Tendinţe propuse de designeri pentru 2010

Reprezentantele sexului frumos sunt sfătuite să poarte pantaloni exotici, demni de harem, dar şi rochiţe care păstrează misterul.

Designerii vin în fiecare an cu idei trăsnite pentru sezonul cald, iar unele dintre ele sunt uşor ridicole, precum pantalonii tip harem sau salopetele. Chiar dacă sunteţi mai conservatoare şi garderoba nu vi se schimbă foarte mult de la o vară la alta, trebuie să aflaţi care sunt ultimele tendinţe propuse de designeri pentru 2010, indică ziarul britanic „The Guardian”.

Pantalonii trei sferturi

Moda de vară este un fel de ne­bunie colectivă. Încă de la înce­pu­tul lunii mai, toţi trebuie să ne îmbrăcăm ca şi cum am merge la picnic. Dacă purtaţi colanţi negri, maţi, în timpul verii, chiar şi când plouă, vi se pune automat eticheta de per­soană care strică buna dispoziţie a celorlalţi. De aceea s-au inventat pan­ta­lonii trei sferturi. Chiar dacă nu avantajează orice tip de siluetă, îi puteţi purta măcar până veţi merge suficient de mult la sală.

Ochelarii de soare accesibili

Dacă nu vă interesează firma şi nici nu aveţi prieteni snobi care să vă judece după preţul ochelarilor de soare pe care îi purtaţi, cumpăraţi-vă o pereche accesibilă şi faceţi ceva util cu diferenţa de bani.

Pantalonii tip şalvari

Deşi aceşti pantaloni vă fac să păreţi un copil mic cu scutecul ud, sunt în vogă, şi designerii se întrec să creeze modele cât mai sofisticate. Dacă puteţi trece peste faptul că nu avantajează aproape nici un tip de siluetă, pur­taţi-i când vă întâlniţi cu prie­te­nele depen­den­te de modă şi de shopping.

Rochiile maxi

Cu cât este mai departe tivul de genunchi, cu atât o rochie este mai dificil de purtat. Dacă vă des­curcaţi, o astfel de ţinută vă poate face să arătaţi şic şi mis­te­rios, chiar şi fără să fiţi ne­voită să vă epilaţi pe picioa­re. Dacă nu, veţi arăta ca într-un sac. Cuvintele-cheie că să fiţi fabuloasă într-o astfel de ves­timentaţie: pantofii şi coafura.

Saboţii vs sandalele – gladiator

Singurul aspect pozitiv al revenirii modei la saboţi este că, prin comparaţie, fac sandalele tip gladiator să arate flatante şi confortabile, lucru fals, de altfel: fac şi cel mai fotogenic picior să arate ca o halcă de carne în sânge. În plus , dacă vă acoperiţi piciorul cu 14 benzi de piele, probabil măcar una dintre ele vă va face bătături.  

Salopetele

Deşi nu veţi avea pic de autoritate într-o astfel de ţinută, pentru că cei mai mulţi copii o poartă la joacă, vă veţi simţi confortabil toată ziua, iar temperaturile ri­di­cate nu vă vor deranja deloc.

Costumul de baie potrivit

Singura metodă potrivită de a cumpăra un costum de baie este să ignoraţi toate fotografiile cu manechine în astfel de ipostaze. În plus, nu alegeţi un anumit model doar pentru că arată incredibil pe vedeta preferată.

Motivele tribale

Când purtaţi obiecte arti­za­nale, transmiteţi ur­mătorul mesaj: „Sunt prea serioasă ca să îmi pierd timpul cu moda. Aleg biju­te­rii care aduc puţin cu expo­na­tele dintr-o galerie obs­cură a unui muzeu, ca să arăt cât sunt de cultă”. Stilul tribal este o în­cer­care a designerilor de modă de a combate acest fenomen.  

Fără culori triste şi fără extravaganţe!

Ca invitat la nuntă, este important să vă asiguraţi că arătaţi bine, dar nu mai bine decât mirii. Scopul unei nunţi este ca mireasa să strălucească, să fie în centrul atenţiei, înconjurată de oaspeţi care să o admire şi să îi spună soţului cât este de norocos. Rolul dumneavoastră este să arătaţi bine pentru pozele de album. Orice extravaganţă sau culoare închisă ori tristă este strict interzisă.

sorin Moda , , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.