Home > Moda > Moda cucereste Timisoara!

Moda cucereste Timisoara!

July 10th, 2010

Primul eveniment din seria “Fratelli Fashion Fridays“, desfasurat aseara la Fratelli Terrazza din Timisoara, s-a dovedit a fi un real succes. Peste 400 de persoane au luat parte aseara la show-urile de moda semnate Alina Latan, Mirela Diaconu si Essenza, primele nume mari alese de organizatoarea Iulia Popovici pentru a-si prezenta cele mai noi colectii publicului din vestul tarii.  

Alina Latan a uimit prin colectia “Tulipe Noire“, o aventura in universul delicat feminin, in care liniile sunt trasate cu precizia unei spade, la francaise, in vreme ce Mirela Diaconu a impresionat prin colectia “Invasions“, o radiografie vestimentara a societatii voyeuristice in care traim si despre placerea de a observa si devora tot ce se intampla in jurul nostru.

Seria de evenimente isi propune sa impuna Timisoara pe harta happenning-urilor de moda din Romania prin show-uri de moda semnate de cei mai in voga designeri ai momentului. Urmatorul eveniment de moda la Timisoara va avea loc peste doua saptamani. 

sorin Moda , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.