Home > Imbracaminte > Garderoba de primăvară de la Debenhams

Garderoba de primăvară de la Debenhams

April 28th, 2010

Plăcerea de a-şi reînnoi garderoba este, zice-se, una dintre bucuriile genului feminin. Şi neplăcerile celui masculin. Dar cum psihologii ne recomandă ca remediu contra stresului shoppingul, nu văd de ce nu ne-am clăti ochii cu câteva produse vestimentare aflate în magazine, haine în care să ne simţim confortabil şi, de ce nu, să aducă un licăr de bucurie în ochii celor care ne privesc.
Debenhams vine în această primăvară cu cea mai proaspătă descoperire londoneză în materie de modă, linia H! by Henry Holland. O colecţie urbană prin excelenţă, în care denimului îi revine un rol de bază în creionarea mode­le­lor de jeanşi, fuste, cămăşi. Nu trebuie uitat must-have-ul sezonului, pantalonii scurţi de ciclism, ce se anunţă extrem de utili în peisajul nostru urban actual, în care nu ştii niciodată când rămâi fără… RATB sau metrou. Sub aspectul gamei coloristice, putem sta liniştite, este foarte variată, ceea ce ne uşurează alegerea pieselor atât pentru a se asorta cu altele mai vechi, cât şi cu gusturile multora dintre noi.

Stilul italian îl regăsim la 
Flo & Jo într-o combinaţie amuzantă de dinamism şi romantism. Bluzele din bumbac, clasice sau cu influenţe etno, şi tricotaje moder­ne şi func­ţionale pot fi ori­când asorta­te unei fuste mo­derne din denim. Ţesăturile sunt catifelate şi plă­cu­te la atinge­re, iar cromatica propusă acoperă gama pas­te­lu­rilor, a culorilor neutre, dar şi a celor vibrante.

sorin Imbracaminte , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.