Home > Moda > Despre pantofii albi. Se poarta?

Despre pantofii albi. Se poarta?

Dacă vrei să experimentezi cu ţinutele tale, să încerci să ieşi puţin mai mult în evidenţă, probabil nu ştii de unde să începi. Dacă mai ai şi sub 30 de ani atunci… cu siguranță vrei să faci impresie. Ce zici de nişte pantofi albi?

Înainte de toate, să lămurim ceva: pantofii albi nu sunt pentru situațiile formale. Dacă mergi la o nuntă, la o conferință sau la o întâlnire de afaceri, lumea nu te va lua prea în serios dacă apari cu pantofi albi. Să vedem, atunci, când îi poţi purta.

Pantofii albi sunt ideali pentru situaţiile casual: la terasă, la plimbare, la o pizza sau în club. În aceste circumstanțe îți poți pune mai mult imaginația la încercare pentru că ieși să te distrezi şi să te simţi bine.

Cu ce ar merge o pereche de pantofi albi:

1. Cu blugi albi, albastru închis sau deschis

2. Cu pantaloni de stofă albi

3. Cu un sacou sport alb

Dacă ţi-e încă frică să porţi pantaloni sau sacou alb, cea mai sigură variantă sunt, cu siguranță, jeanșii. E suficient să porți și un tricou alb simplu pentru a se asorta cu încălțămintea.

Un ultim sfat: nu încerca să asortezi șosetele cu pantofii. O regulă de stil spune că șosetele se asortează cu pantalonii. Sunt şi excepţii la această regulă însă cel mai bine este să ții cont de ea, pentru a merge la sigur.

Succes în achiziţionarea pantofilor albi!

sorin Moda , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.