Home > Barbati > De stiut. Ce să nu porţi

De stiut. Ce să nu porţi

Ți s-a întâmplat să vezi ceva în magazin și să îți spui: Eu n-aș purta așa ceva nici mort? Dar să afli că cineva a zis despre tine că erai îmbrăcat nasol?

Ma mult decât dorința de a fi cu stil sau la modă este frica să n-o dăm în bară din cauza proastei informări. Hai să vedem câteva exemple de piese vestimentare (sau combinații pe care ar trebui să le eviți).

Șosete la sandale

Probabil cea mai proastă și întâlnită combinație. Când vâd pe cineva îmbrăcat așa mai că mă pufnește râsul. Câteodată îmi vine să mă duc la el să îi zic…

Șosete albe

În afara activităților sportive (sau dacă te cheamă cumva Michael Jackson), șosetele trebuie să se asorteze cu pantalonii. Bineînțeles, poți să le asortezi și cu altceva dar acest lucru trebuie să fie evident. Șosetele albe nu merg decât cu pantaloni sau jeanși albi.

Tricouri cu logo-uri de firme

Știu că ești mândru că lucrezi la o anumită firmă sau câ îți place o anumită tehnologie, însă acest lucru nu conunică nimic despre viața ta personală. Lasă viața profesională deoparte când îți alegi hainele. Oamenii vor să știe cum ești ca persoană, ce experiențe de viață ai avut, pe unde ai călătorit etc.

Cămăși prea largi

Am văzut chair azi în oraș un băiat care se îneca practic în cămașa lui. Vrei să pari ca muc cel mic în cămășile tale? Probabil că nu. Poți rezolva problema foarte ieftin, ducând-o la scurtat la un croitor.

Blugi prea lungi

Aceeași problemă de la cămăși o avem și la blugi. Deoarece e greu să găsești o pereche care să-ți vină bine, trebuie să te mulțumești cu ceva cu câțiva centimetri mai lung. Scurtatul nu costă mult, trebuie doar să-l faci cu ajutorul unui croitor.

sorin Barbati , , , , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.