Home > Recomandari > Dana Savuica a lansat un ghid sexual

Dana Savuica a lansat un ghid sexual

August 6th, 2010

Dana Savuica si-a lansat prima carte, ”Cum sa-l pastrez doar pentru mine?“, pe peluza casei sale din Pipera. Volumul este realizat la initiativa ziarului Cancan si reprezinta un ghid dedicat femeilor pentru o viata de cuplu fericita.

“Am strans intr-un volum cele mai interesante 69 de raspunsuri pe care le-am dat femeilor in cadrul rubricii “Dialog intim” din Cancan. Am vrut si cred ca am reusit sa intocmesc un mic ghid pentru o viata de cuplu fericita, iar ajutoare de nadejde mi-au fost sotul meu, care m-a ajutat sa dau raspunsuri complexe, cumnata mea care a condimentat putin stilul facandu-l mai indraznet si sexoloaga Jeni Chiriac care mi-a oferit bazele teoretice”, a declarat Dana Savuica  pentru Cancan. 

Dana Savuica a ales numarul 69 dintr-un motiv cat se poate de clar: “69 este celebra pozitie sexuala care creeaza unitate intr-un cuplu dezinhibat si 69 sunt, pur si simplu, 69 de raspunsuri care pot face diferenta in viata sexuala”. 

Cum sa-l pastrez doar pentru mine?” este doar primul dintre proiectele Danei si se va distribui impreuna cu editia din 7 august a CANCAN de weekend. Urmatorul volum, “Cum sa fiu barbatul unei singure femei“, va fi pe tarabe din 14 august.

sorin Recomandari , ,

 1. ANonim
  | #1

  De unde se poate cumpara acest ghid? :D si cat e pretul lui?

 2. gina
  | #2

  cat costa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 1. No trackbacks yet.