Home > Femei > Catalin Botezatu a lansat parfumul B Fatale

Catalin Botezatu a lansat parfumul B Fatale

Mult-asteptatul parfum creat de Catalin Botezatu a fost lansat ieri cu fast la Milano. In cadrul unui eveniment, organizat la Four Seasons Hotel, la care au participat personalitati din industria fashion italiana, a fost prezentata prima esenta creata de designerul roman, B Fatale.

Parfumul destinat femeilor elegante este disponibil incepand de azi si in Romania, in magazinul virtual al designerului cbstore.eu si in magazinele D&P din toata tara.

 Parfumul B Fatale are pretul de 90 de lei, este prezentat intr-un recipient de 50 ml si este primul produs de acest gen lansat de cunoscutul designer roman.

Pentru nota de varf a parfumului, creat prin combinarea intr-o linie distractiva, erotica, ritmica si moderna a mirosurilor de fructe invioratoare si a florilor clasice, s-au folosit serbet de pere, afine si anason stelat, pentru nota de mijloc s-au folosit frezii, bujori, magnolii, trifoi, iar pentru nota de baza s-a folosit mosoc, heliotrop, lemn de cedru si santal.

Este un parfum de dama cu aroma de flori si fructe, stralucitor, conceput prin imbratisarea cu arome lemnoase usoare si heliotrope a aromelor de fructe invioratoare.

sorin Femei , ,

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.