Home > Barbati > Anul acesta se poarta implantul de pectorali… la barbati

Anul acesta se poarta implantul de pectorali… la barbati

Pacientul îşi revine în maximum patru zile, dar timp de două luni este interzis sportul, mai ales exerciţiile care pun presiune asupra zonei pectorale.

Dacă teroarea femeilor sunt coapsele mult prea rotunjite sau inestetica celulită din zona posteriorului, pentru bărbaţi grăsimea din jurul abdomenului şi lipsa unui piept “lucrat” la sala de fitness sunt o adevărată tortură.

Pentru cei prea leneşi să meargă la sală, medicii esteticieni au o soluţie care ţine, însă, de bisturiu.

Intervenţia chirurgicală durează 60 de minute şi are ca scop crearea unui aspect “sculptat”, tonifiat al torsului, fără ca pacientul să fie nevoit să meargă la sală sau să facă şedinţe nesfârşite de abdomene. În urma unei intervenţii estetice de o oră, forma pieptului bărbatului devine mai spectaculoasă, iar şansele de a deveni mai atrăgător pentru sexul opus cresc, este de părere medicul estetician.

Implanturile pentru bărbaţi costă la fel ca şi cele pentru femei

Intervenţia costă 3. 000 de euro şi include toate serviciile medicale: implantul, corsetul, controalele periodice, pansamentele şi internarea. 

În ceea ce priveşte riscurile unei astfel de intervenţii, acestea sunt similare oricărei operaţii, la care se adaugă cele specifice implanturilor, şi anume o posibilă aşezare imperfectă a implanturilor sau o eventuală contracţie de capsulă, însă aceste riscuri sunt rare, precizează specialistul.

Recuperarea este una rapidă, astfel că în maxim patru zile pacientul poate conduce maşina, iar la şase ore de la intervenţie deja se poate plimba.

sorin Barbati , , , ,

  1. Ady
    | #1

    Asta e pentru lenesi si ratati care nu vor sa intre intr-o sala de fitness si sa isi modeleze singuri corpul.

  1. No trackbacks yet.